• Варна, ул. Райко Жинзифов №46
  • office@trident-freight.bg

Решения

АРТИРАНЕ И БРОКЕРАЖ

Като корабен брокер и товародател, ние сме ангажирани в сектора на насипни и течни товари. Ние предтавляваме широка група чартьори и корабособственици.

Виж още

ПРИСТАНИЩНО И МИТНИЧЕСКО АГЕНТИРАНЕ

Предоставяме услуги свързани с обработка, съхранение и претоварване на генерални и насипни товари на територията на Българските Черноморски и Дунавски пристанища. Пълно митническо обслужване по внос, транзит, износ и складиране под митнически контрол.

Виж още

ИЗВЪНГАБАРИТНИ И НАСИПНИ ТОВАРИ

С иновативни по изпълнение и успешни проекти зад гърба си, Трайдънт Фрейт ООД, се доверява на своите опитни специалист и се радва на същото от своите партьори и клиенти.

Виж още

УКРЕПВАНЕ НА ТОВАРИ

Добавяйки стойност към своите услуги, ние се грижим и за сигурноста на поверените ни товари. Екипите ни по укрепване изпълняват професионални и сертифицирани решения.

Виж още

СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ВЕРИГА НА ДОСТАВКИ

Достигнахме над и отвъд, за да натрупаме печеливш опит за нашите клиенти. Модифицирaхме решения за удовлетворяване на бизнес нуждите с неограничени възможности за успешен резултат.

Контакти

Последни новини

СИГУРНОСТ В СЪХРАНЕНИЕТО

Трайдънт Фрейт завърши изграждането на трети склад, с което добави повече капацитет и възможности за своите клиенти.Новият затворе

Виж още