• Варна, ул. Райко Жинзифов №46
  • office@trident-freight.bg

КОРАБНО АГЕНТИРАНЕ

Като пълноправен член на Българската Асоциация на Корабните Брокери и Агенти (БАКБА), ние предоставяме пазарно ориентирана и конкурентна услуга за корабно агентиране на всички видове кораби в Българските пристанища.

Благодарение на опита в корабния бизнес натрупан през последните 30 години, ние сме напълно способни да посрещнем всички нужди на корабите посещаващи Българските пристанища.
Добрите взаимоотношения, установени с пристанищните власти и свързаните с корабната дейност фирми, са наше предимство при осигуряването на безпроблемен и възможно най-кратък престой на кораба, за извършването на товаро-разтоварни дейности, ремонт, бункероване и снабдяване във всички Български пристанища.

Като агенти на Stolt-Nielsen Transportation Group, предоставяме глобални логистични транспортни услуги от врата до врата на течни товари –хранителни продукти, спирт и вина, химикали.
С флотилия от над повече от 18 000 танк контейнера и 100 презокеански танкера , Stolt-Nielsen Transportation Group е лидер в транспортирането на течни товари.